ARMA 2 Türkiye Forum

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Orijinal Arma 2-Operation Arrowhead   Cd-Key için bize başvurun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kendi Müziklerimizi Oyuna Eklemenin Yolu!  (Okunma Sayısı 181 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
The4thSurvivor
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Şubat 08, 2010, 23:41:46 ÖS »

Arkadaşlar, merhaba. Öncelikle ARMA adına yayınlanmış, Türkçe içerikli güzel bir site. Yardımını çok gördüm ancak çok acil derecede yardımınıza ihtiyacım var.

Modern Warfare 2'den seçtiğim birkaç müziği oyuna aktarmak istiyorum. Şarkıları ogg. dosyasına çevirdim. Bu kategorinin sabit konusu olan "MP3 dosylarınızı ogg. ye çevirin" konusundaki tools'ları da çektim. Oradaki programlardan ogg. dosyalarını pbo. dosyaına çevirdim. Adını da music.pbo koydum. Addon'lardaki music.pbo klasörü ile değiştirdim ancak editör'de bu şarkıları göremiyorum. Arkadaşlar, sizlerden isteğim; Bu konu hakkında bana öğretici bilgiler verebilir misiniz? Kaba bir dilden yolu anlatın, ben gerisini çözmeye çalışırım =) Çok teşekkürler şimdiden.
SWAT.TR
Yönetici
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hєя haккıм SaкLıdıя®™ | l | lllll| lll||lll || lll

« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2010, 00:23:21 ÖÖ »

Yanlış yapmışsın   aslında  kestirmeden yapmışşsın da  . şöyle çalışmamasının sebebi  oyunlar mysql   data base  yönetmini kullanır  nesne tabanlı yazılımlarda nesneyi adıya çağırmak zorundasın  . music.pbo değiştirdin ama   içerden   bu muzik leri çağırırken isimleri ile çağırıyor  " Ambient04_Electronic_Warfare.ogg"  bu isimde dosyayı çağırıyor senin yaptıgın dosya adalrı haliyle farklı.. R.total war  serisinde oldugu gibi olmuyor Armanın farklı yolları var..
 ogg player bunun pbo sunu açop kendine göre duzenleyebilirisin.
http://www.armaholic.com/page.php?id=1980

The4thSurvivor
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2010, 11:29:03 ÖÖ »

Anladığım kadarıyla, önerdiğin addon, oyun esnasında kendi müziklerini çalmaya yarayan bir player. Ben arkadaşımla coop yapıyorum. Editörden mission yazıp, birlikte oynuyoruz. Demek istediğim, bir "move" noktası oluşturduğunda, o noktadan sonra müzik çalmasını istiyorum ya da "trigger" ile müziklerin başlamasını istiyorum. Ambians açısından MW2'nin müzikleri çok iyi. Yani Editor'den "songs-music" sekmesinden bunu nasıl görebilirim? Şarkıların ismini örnek bir şekilde nasıl isimlendireceğimi gösterirseniz ve çağırtmayı da öğretirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
SWAT.TR
Yönetici
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hєя haккıм SaкLıdıя®™ | l | lllll| lll||lll || lll

« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2010, 13:59:06 ÖS »

Script kullanarak ta yapabilirisin.
http://www.armedassault-turkiye.net/forum/armed-assault-editor/ses-ekleme/

The4thSurvivor
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Şubat 09, 2010, 14:06:39 ÖS »

Çok sağ ol hocam. İnceliyorum şimdi. ; )
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Google visited last this page Ağustos 02, 2010, 17:42:41 ÖS